top of page
Introducing our law firm
logo%202_edited.jpg

Suntem o casă de avocatură care oferă servicii de consultanță și reprezentare în instanță

Despre Actio

Deși un jucător tânăr pe piața avocaturii de business din România, Actio este formată dintr-o echipă de avocați cu experiență dobândită în case de avocatură internaționale de top. Societatea noastră a fost creată cu scopul de a identifica și implementa cele mai bune soluții juridice pentru nevoile Clienților noștri.


Ne dorim ca în relația cu Clienții noștri să nu fim doar un expert care furnizează la cerere soluții juridice, ci și un partener de nădejde pe termen lung, depășind astfel granițele relației profesionale tradiționale dintre avocat și client.


Actio se diferențiază de competitori prin excelență, flexibilitate, competență, integritate, toate aceste calități aflându-se sub umbrela unei puternice componente umane în relația avocat-client. 

Sectoare Principale 

01.

Litigii&Arbitraj

Asistăm și reprezentăm Clienți în aspecte litigioase deferite fie tribunalelor arbitrale, fie instanțelor judecătorești în domenii precum Real Estate, Insolvență, Dreptul Muncii, Drept Fiscal, Drept Contravențional, Drept Fiscal

02.

Real Estate&Insolventa

Expertiza noastră în Real Estate se reflectă în valoarea tranzacțiilor în care am fost și suntem implicați. De asemenea, avem o expertiză vastă în domeniul restructurării

și al insolvenței

companiilor

03.

Contracte

Am ”sculptat” cu atenție peste 100 de contracte pentru Clienții noștri, atât forme mai simple, cât și în forme foarte complexe, în funcție de nevoile Clientului, precum: contracte de locațiune, de vânzare, de servitute, diferite tipuri de contracte de prestări servicii etc.

04.

Alte Sectoare

Pentru a fi o casă de avocatură full-service, colaborăm cu experți din diferite sectoare (Drept comercial, Drept Fiscal, Dreptul Muncii, Drept Bancar etc.)

pentru a oferi soluții complete pentru Clienții noștri și a veni cu succes în întâmpinarea tuturor aspectelor legale

Teamwork is the Ability to Work Together Toward a Common Vision.

Andrew Carnegie 

Presă & Noutăți legislative

Încă nu există postări publicate în această limbă
Rămâi pe recepție...
bottom of page